Over ons

Vanaf 1993 bakt het team van Crêperie Paris al hartverwarmende crêpes. Onze mobiele crêpemakers bakken op locatie en zijn gestart op lokale markten en braderieën. Inmiddels werken wij samen met veel grote cateraars en vinden we het ontzettend leuk om bij scholen, verenigingen en openingen onze zoete & hartige lekkernijen te bakken. Crêperie Paris werkt alleen met hoogwaardige en natuurlijke ingrediënten en met een oud Frans recept uit de provincie Bretagne, daar waar het allemaal begon.

Crêperie Paris vult de crêpes op ieder moment van de dag met verschillende zoete en hartige smaken. Van suiker tot chocolade, ham en kaas tot aardbeien met roomijs en slagroom toe.  
Je vindt ons door het hele land waar we met onze ambachtelijke ingrediënten steeds weer de lekkerste dunne “pannenkoekjes ooit” bakken.

Wij werken samen met o.a. Rai Catering Services, N&I Events, J&K Catering, Maison van den Boer en Kitchen de Lux. Ook werken wij vaak voor scholen, verenigingen, en verzorgen openingen etc. Ook passen wij de HACCP horeca code toe op al onze producten.